_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dInnovaci, Indstria, Comer i Turisme, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen elConsorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valencianael maig de 1987.

Horari exposicions: de dilluns a divendres, de 9h a 19h.

Horari botiga: de dilluns a divendres, de 9h a 15.30h.
 
Entrada gratuta. Telfon: 961 83 93 55Transparncia                                             Segueix-nos en twitter @GVAartesania

Avisos

WEBINAR. L'artesania est de moda: curs especfic de mrqueting digital per a vendre en xarxes. Part 2.

22.03.2023
La Cambra de Comer de Valncia organitza aquest webinar d'inscripci gratuta, amb els segents objectius:
Traar un full de ruta de continguts per a xarxes.
Aprendre a mostrar la nostra empresa per dins i des de dins.
Fomentar el vdeo com a forma de transmissi.
Aprendre a vendre els nostres productes sense necessitat de botiga en lnia.
Generar una comunitat fidel de seguidors.

Ms informaci e inscripcions.

Estudi sistemes de comercialitzaci de l'artesania

22.02.2023
L'Escola de Formaci en Artesania, Restauraci i Rehabilitaci del Patrimoni Histric, Artstic i Cultural Albayzn, juntament amb la Universitat de Granada, ha posat en marxa un estudi per a conixer els sistemes de comercialitzaci, venda i cobrament que s'empra per a vendre productes d'artesania.

Dirigit a professionals del sector, i estructurat en diferents seccions, el temps aproximat per a emplenar el qestionari s de 9 minuts.

Enlla a l'enquesta


Subvencions per a projectes de digitalitzaci de PIME 2023 (DIGITALITZA-CV).

23.01.2023
Les ajudes tenen com a objectiu incrementar el nivell tecnolgic de les pimes industrials i de serveis a la indstria mitjanant la implantaci de noves tecnologies electrniques, informtiques i de les comunicacions, TEIC.

El termini de presentaci de sollicituds s'iniciar el dia 19 de gener de 2023 i finalitzar el 2 de mar de 2023 a les 23.59:59 hores.

Ms informaci

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPoltica de privacitat SII-GVA