_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen elConsorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valencianael maig de 1987.

 

MESURES EXCEPCIONALS AMB MOTIU DEL COVID-19

Declarat l'estat d'alarma mitjanant la publicaci del RD 462/2020, us informem que les sales d'exposicions del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana romandran tancades al pblic fins a una altra ordre. Per a altres qestions es prestar servei als usuaris, principalment, de manera telemtica i telefnica. Hi podeu contactar a travs de l'adrea electrnica info@centroartesaniacv.com, o en els telfons 963513090 / 963520520 / 649823017 / 637517810.
No obstant aix, si necessiteu fer s del servei presencial de registre o d'informaci del Centre d'Artesania CV, podeu sollicitar cita prvia, de dilluns a divendres, de 9h a 13.30h, en els telfons 963513090 / 963520520 i us atendrem. Grcies i disculpeu les molsties.


Transparencia                                             Segueix-nos en twitter @GVAartesania
Avisos

Decret 44/2020, de 3 dabril, del Consell, daprovaci de les bases reguladores de concessi directa dajudes urgents a persones treballadores en rgim dautnom afectades per la Covid-19.

06.04.2020
L'objecte d'aquest decret s aprovar les bases que regulen la concessi d'ajudes a les persones treballadores autnomes de la Comunitat Valenciana, inclosos els socis de cooperatives de treball associat, per a compensar la disminuci d'ingressos derivada de la declaraci de l'estat d'alarma.


El termini per a la presentaci de sollicituds s'iniciar a les 09.00 hores del dia 8 d'abril de 2020 i finalitzar a les 09.00 hores del dia 4 de maig de 2020. La sollicitud es presentar de manera telemtica en la seu electrnica de la Generalitat Valenciana (https://sede.gva.es), a travs del procediment habilitat a aquest efecte i denominat EAUCOV 2020 Ajuda extraordinria a persones treballadores autnomes Covid-19.


En la pgina web de LABORA (http://www.labora.gva.es/es/ciutadania/busque-ajudes-subvencions/ajudes-foment-de-l-ocupacio) estar disponible la informaci i documentaci de la convocatria i s'habilitar l'accs a la seu electrnica per a formular la sollicitud.


El criteri per a la concessi de la subvenci, fins a esgotar el crdit disponible, ser el del moment de la presentaci de la sollicitud. A aquest efecte, no es considerar presentada una sollicitud fins que s'aporte tota la documentaci requerida.Ms informaci

Ajuda programes tutories internacionalitzaci IVACE

02.03.2020
Obert el termini de sollicitud de la convocatria d'ajudes per als plans de seguiment i execuci dels programes de tutories d'internacionalitzaci d'Ivace Internacional. Fins al 19 de juny.


Ms informaci

Programa d'entrenament digital. Cambra de Comer d'Alacant

07.10.2019
L'objectiu d'aquesta convocatria pblica s promoure la participaci de les pimes i autnoms del comer i artesania de la demarcaci cameral de la Cambra de Comer d'Alacant en l'actuaci del programa d'entrenament digital, a fi d'impulsar la incorporaci sistemtica de les TIC a l'activitat habitual de les pimes, com a eines competitives clau en la seua estratgia, aix com maximitzar les oportunitats que ofereixen per a millorar la seua productivitat i competitivitat.

Ms informaci

Notcies

#MostraProavaEnCasa. Del 16 al 20 d'abril de 2020

#

más información

Aparador virtual de la Comunitat Valenciana

#

más información

Decret 44/2020, de 3 dabril, del Consell, daprovaci de les bases reguladores de concessi directa dajudes urgents a persones treballadores en rgim dautnom afectades per la Covid-19.

#

más información

Informaci per al sector comercial COVID19. Oficina PATECO

#

más información

Subvencions RE-ACTIVA. Ajuntament de Valncia

#

más información

Decret llei 1/2020, de 27 de mar, del Consell, de mesures urgents de suport econmic i financer per a les persones treballadores autnomes, de carcter tributari i de simplificaci administrativa per a fer front a limpacte de la Covid-19.

#

más información

Exposici "Dona Artesana Comunitat Valenciana". Inauguraci 6 de mar a les 12h

#

más información

Crida a projecte Exposici commemorativa centenari empresa vidre

#

más información

Ja es poden registrar activitats per als Dies Europeus de l'Artesania - SUSPESES FINS A UNA ALTRA DATA

#

más información

Lletres rescatades de rtols publicitaris adquireixen una segona vida solidria

#

más información

Ajudes Artesania 2020

#

más información

La Botiga dels joves joiers de l'EASD compleix deu anys

#

más información

El Centre d'Artesania entrega els Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019 en la seua sisena edici

#

más información

Autodiagnstic de maduresa digital del comer i l'artesania de la Comunitat Valenciana

#

más información

El Centre d'Artesania collabora amb Proava per a la promoci i potenciaci de les empreses d'artesania agroalimentria

#

más información

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat