_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Tour virtual Centre d'Artesania

Foto de la Actividad
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana estrena el seu recorregut virtual elaborat a travs de Google Business View, amb la tecnologia Street View. Aix, el Centre d'Artesania esdev una de les entitats de promoci de l'artesania pioneres a publicar el seu interior mitjanant este servei en lnia, que permet a l'usuari d'internet visitar l'edifici en profunditat, a travs de la xarxa.

Este passeig panormic, elaborat amb fotografies d'alta qualitat preses en 360 graus i que permeten un zoom fins al mnim detall, recorre les installacions del Centre d'Artesania des de l'entrada de la plaa on s'ubica l'edifici, per a continuaci circular subjectivament per les seues quatre plantes. D'esta manera, el visitant virtual s'endinsa en les tres sales exposicions, la botiga, el sal d'actes i la zona de tallers, per conixer els espais i elements exposats com si ho fes fsicament.

La visita virtual s una eina ms per a la difusi i promoci de l'artesania de la nostra Comunitat, que permet mostrar a usuaris de tot el mn les installacions i serveis disponibles al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana. Este tour interactiu que ofereix imatges i informaci de contacte del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana s visible en smartphones, tablets i ordinadors personals, i permet una major visibilitat en les recerques i la millora del posicionament.


Ver mapa ms grande

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat