_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Tour virtual Centre d'Artesania

Foto de la Actividad
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana estrena el seu nou recorregut virtual. Aix, el Centre d'Artesania esdev una de les entitats de promoci de l'artesania pioneres a publicar el seu interior mitjanant este servei en lnia, que permet a l'usuari d'internet visitar l'edifici en profunditat, a travs de la xarxa.

Este passeig panormic, elaborat amb fotografies d'alta qualitat preses en 360 graus i que permeten un zoom fins al mnim detall, recorre les installacions del Centre d'Artesania des de l'entrada de la plaa on s'ubica l'edifici, per a continuaci circular subjectivament per les seues quatre plantes. D'esta manera, el visitant virtual s'endinsa en les tres sales exposicions, la botiga, el sal d'actes i la zona de tallers, per conixer els espais i elements exposats com si ho fes fsicament.

La visita virtual s una eina ms per a la difusi i promoci de l'artesania de la nostra Comunitat, que permet mostrar a usuaris de tot el mn les installacions i serveis disponibles al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana. Este tour interactiu que ofereix imatges i informaci de contacte del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana s visible en smartphones, tablets i ordinadors personals, i permet una major visibilitat en les recerques i la millora del posicionament.

Exposicions 2022
Exposici "Al centro de la Mesa"
Exposici "Generaci Brillant"

Punxa ac per a accedir

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPoltica de privacitat SII-GVA