_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Convocada la desena edici dels Premis Artesania Comunitat Valenciana

Foto de la Actividad
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana convoca la desena edici dels Premis Artesania Comunitat Valenciana a fi d'incentivar la creaci artesanal, la innovaci, el comproms amb un desenvolupament sostenible i l'adaptaci a les tendncies del mercat, aix com premiar el saber fer dels artesans, les artesanes i les empreses artesanes de la Comunitat Valenciana, a travs del seu reconeixement social i empresarial.

Aix, el premi Artesania Comunitat Valenciana t com a objecte guardonar la globalitat duna trajectria empresarial, del seu saber fer, i la capacitat del conjunt de la seua obra i de les seues iniciatives per a transmetre els valors positius i diferenciats de lartesania.

El premi Tradici reconeix l'obra d'autor i l'excellncia del treball dels artesans i artesanes inspirat en la seua saber fer.

El premi Avantguarda t com a objecte guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de l'ptica funcional i formal.

El premi Innova suposa el reconeixement dels artesans, les artesanes i les empreses artesanes del sector agroalimentari que desenvolupen productes originals, singulars, i innovadors des de l'ptica material, formal o de procs, prpies del seu ofici.

Per part seua, el premi Imatge t com a objecte reconixer lesfor realitzat per les empreses artesanes per a aconseguir una imatge de marca artesana reconeguda i valorada pels mercats, considerant aspectes de construcci, concepte, presncia, comunicaci i mrqueting.

El Premi Nous Talents premi t com a objecte reconixer el talent aplicat als projectes artesans ms viables de les universitats i escoles d'art i disseny de la Comunitat Valenciana.

Finalment, el premi Dona Artesana t com a principal objectiu incentivar i posar en valor el paper creixent i la importncia que t el treball de la dona en el conjunt de lactivitat artesana, per mitj daquest singular reconeixement de les trajectries mes rellevants i iniciatives desenvolupades per les professionals artesanes.

Dotats amb 2.000 euros per categoria (excepte la categoria Artesania Comunitat Valenciana, que compta amb una dotaci de 2.500 euros), el termini de presentaci de sollicituds finalitzar el 16 d'octubre de 2023.

Accs a tramitaci electrnica amb certificat digitalDocuments adjunts:
Bases Premios ACV 2023
Bases Premis ACV 2023

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat