_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Inauguraci Exposici "Automviles con alma de arcilla". 14 de gener a les 19h

10.01.2013

Foto de la Noticia
El passat dilluns 14 de gener la directora general de Comer i Consum, Silvia Ordiaga, va inaugurar l'exposici "Automviles con alma de arcilla", visitable fins a finals del mes de febrer al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

L'exposici, realitzada en collaboraci amb l'Ajuntament de Manises -ciutat amb una important tradici histrica en la producci de Cermica Valenciana-, recull una collecci de dotze reproduccions de models diferents d'autombils d'poca, realitzades en argila de forma artesanal, totes elles peces niques amb el seu propi nmero de srie. L'autor s Antonio Cordero, artes ceramista amb ms de quaranta anys d'experincia en el sector de la cermica artstica, i que ha exercit sempre el seu treball a la ciutat de Manises.
L'exposici, comissariada per Rosa M. Cordero, pretn ensenyar al visitant les possibilitats de l'argila com a material de creaci, mostrant com, el coneixement de les seues caracterstiques i el seu comportament davant els factors externs, fa possible aconseguir qualsevol forma desitjada, modelada amb les mans. Cadascuna d'estes peces porta la marca d'identitat "Manises, Art i Tradici", i s alhora clar exemple de l'artesania de la Comunitat Valenciana.

Documents adjunts:
Invitaci inauguraci exposici

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPoltica de privacitat SII-GVA