_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici /

Poltica de privacitat, poltica de cookies i avs legal

INTRODUCCI

Aquesta poltica de privacitat s una declaraci per part del responsable sobre la informaci de carcter personal tractada a travs del seu web.

Les dades personals sollicitades mitjanant els diversos formularis o registres del web seran tractades de conformitat amb el Reglament general de protecci de dades, UE 2016/679 (d'ara endavant, RGPD).


MBIT D'APLICACI

Aquesta poltica s'aplica al tractament automatitzat (mitjanant formularis i registres electrnics) i no automatitzat (mitjanant documentaci descarregable des del web) de dades personals realitzat a travs del seu web.


RESPONSABLE DEL TRACTAMENT

Aquesta poltica de privacitat descriu les normes i els procediments relatius a la sollicitud, recollida, tractament, emmagatzematge i usos de la informaci de carcter personal, i s aplicable als serveis oferits pel CONSORCI DE GESTI DEL CENTRE DARTESANIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA (d'ara endavant, CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA) en la seua plataforma web:www.centroartesaniacv.com

CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA, amb CIF Q9650003H domicili al carrer de lHospital, nm. 7, 46001, Valncia; telfon 963 513 090, i correu electrnicinfo@centroartesaniacv.com, s el responsable del tractament de les dades personals facilitades en el seu web.

Les dades de contacte de la Delegaci de Protecci de Dades sn:rgpd@artesaniacv.com

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT DE LES DADES

CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA noms usar la informaci de carcter personal en virtut d'aquesta poltica de privacitat, i, amb carcter general, sollicitar el consentiment per a fer s de la informaci personal quan siga utilitzada amb finalitats diferents d'aquelles per a les quals va ser atorgat inicialment. CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA utilitza i tracta les dades personals subministrades per a les segents finalitats:

- Contacte: respondre a les preguntes enviades al CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA, aix com atendre les sollicituds d'informaci sobre els serveis que oferim.

- Formularis de qualificaci artesana i ajudes en matria de comer, consum i artesania: diversos formularis descarregables que utilitzar CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA per a tramitar les sollicituds.

- Convocatries: diferents sollicituds descarregables que utilitzar CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA per a gestionar la participaci en tallers, fires o exposicions que organitze o en qu collabore.

CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA, a travs del seu web, no ven, lloga, comparteix o distribueix la informaci dels seus usuaris registrats a tercers aliens a la plataforma. Mitjanant l'acceptaci d'aquesta poltica de privacitat, reconeixeu, consentiu i accepteu que CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA puga conservar i revelar les vostres dades de registre i qualsevol altra informaci subministrada, si aix ho exigeix la legislaci vigent o si de bona fe considerem que aquest accs, conservaci o divulgaci s raonablement necessari per a: (1) complir un procediment legal, incloent-hi, sense cap limitaci, citacions per a un judici civil o criminal, ordres d'un jutjat o altres revelacions obligatries; (2) fer complir aquesta poltica de privacitat; (3) respondre a reclamacions per la violaci dels drets de tercers; (4) protegir els drets, les propietats o seguretat del personal de CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA, dels nostres usuaris i usuries i del pblic en general.

 

CONSERVACI DE LES DADES

En CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA es tracten les dades personals durant els segents terminis:

- Contacte: les dades es conservaran mentre la persona interessada no manifeste el seu dret de cancellaci.

- Formularis de qualificaci artesana i ajudes en matria de comer, consum i artesania: les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es puguen derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades, dacord amb les normatives directament aplicables al CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA, a ms dels perodes establits en la normativa d'arxius i documentaci aplicable.

- Convocatries: les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es puguen derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades, dacord amb les normatives directament aplicables al CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA, a ms dels perodes establits en la normativa d'arxius i documentaci aplicable.

 

DECISIONS AUTOMATITZADES

El CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA no prendr decisions automatitzades, perfils o lgica aplicada respecte de les vostres dades personals.

 

LEGITIMACI PER AL TRACTAMENT DE LES DADES

En CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA es tracten les dades personals tenint en compte les segents bases legitimadores:

- Consentiment: quan l'usuari o usuria, de forma lliure i informada, autoritza el CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA per al tractament de les seues dades mitjanant una clara acci afirmativa. En tot cas, el consentiment podr ser revocat en qualsevol moment notificant-ho al CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA.

- Compliment d'obligacions legals, realitzaci d'actuacions d'inters pblic o en l'exercici de potestats pbliques conferides al CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA com a organisme certificador i regulador. Es pot consultar aquesta legislaci ac

CESSI DE LES DADES PERSONALS

Amb carcter general, les vostres dades no seran compartides amb tercers, excepte per obligacions legals expresses. Aquestes comunicacions de carcter legal es destinaran a lAdministraci pblica, organismes de la Uni Europea (quan siga procedent) i altres administracions pbliques amb competncia en matria de comer, consum i artesania. En cap cas seran cedides a tercers ni fetes pbliques, excepte en els supsits en qu ho consentiu o hi participeu voluntriament.

 

EXERCICI DE DRETS

La persona interessada podr exercir els drets sobre protecci de dades (accs, rectificaci, oposici, supressi, decisions automatitzades, limitaci del tractament, portabilitat) per mitj del correu electrnic en ladreargpd@artesaniacv.com, o per correu postal en ladrea segent: carrer de lHospital, nm. 7, 46001, Valncia. Caldr aportar la documentaci que acredite la identitat del sollicitant (cpia de l'anvers del document nacional d'identitat, o equivalent, quan siga procedent i per identificar clarament el sollicitant). El termini de resposta mxim ser de trenta dies des de la recepci, que es podr prorrogar, com a mxim, per un termini de dos mesos sempre que siga necessari. En qualsevol cas, es pot sollicitar la tutela de l'Agncia Espanyola de Protecci de Dades a travs del seu web.

 

REGISTRES D'ACTIVITATS DE TRACTAMENT

De conformitat amb l'article 31.2 de la Llei orgnica 3/2018, de 5 de desembre, de protecci de dades personals i garantia dels drets digitals, els registres d'activitats de tractament del CENTRE D'ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA sn els segents:

- Gesti d'activitats

- Gesti d'artesans i associacions

- Gesti de personal

- Gesti de xarxes socials

- Gestin de relacions institucionals

- Gesti econmica

- Gesti web

- Junta rectora

- Videovigilncia


POLTICA DE COOKIES DE WWW.CENTROARTESANIACV.COM


AVS LEGAL


2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPoltica de privacitat SII-GVA