_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Qui Som

Notcies

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen el Consorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana el maig de 1987.

MESURES EXCEPCIONALS AMB MOTIU DEL COVID-19

Declarat l'estat d'alarma mitjanant la publicaci del RD 462/2020, informem que les installacions i sales d'exposicions del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana romandran tancades al pblic fins a una altra ordre, prestant servei de manera telemtica i telefnica als seus usuaris. Poden contactat a travs del correu electrnic info@centroartesaniacv.com , o als telfons 963513090 / 963520520 / 649823017 / 637517810. Preguem disculpen les molsties.

 
 
 

Transparencia                                              Segueix-nos en twitter @GVAartesania
Ara al Centre d'Artesania

Exposici Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019.Exposici Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019

Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat