_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Notcies

Crida a projecte Exposici commemorativa centenari empresa vidre

21.02.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, amb el suport de l'Associaci de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, organitza una convocatria a dissenyadors i dissenyadores professionals per a l'encrrec de treball relacionat amb l'exposici conmemorativa centenari empresa vidre.

Amb aquest fi llana una crida a projecte que permetr la selecci del professional que realitzar l'encrrec, amb un pressupost per al seu desenvolupament de 8.000 euros (+ IVA).

Les persones interessades a participar han d'escriure un correu electrnic a: convocatoria@centroartesaniacv.com (inscripci gratuta) en el qual s'incloguen els documents assenyalats en les bases adjuntes.

Termini lmit d'enviament de candidatures: 28 de febrer de 2020, a les 14h.Documents adjunts:

Crida a projecte

Ja es poden registrar activitats per als Dies Europeus de l'Artesania

14.02.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Per nov any consecutiu se celebraran a Espanya els Dies Europeus de l'Artesania. Del 13 al 19 d'abril, activitats gratutes acostaran a visitants i curiosos de totes les edats a l'esfera de la creaci artesanal. Fires, jornades de portes obertes en tallers, demostracions en directe, exposicions, activitats infantils, etc. Una setmana entorn de l'artesania, en la qual es convida a participar a artistes que desitgen mostrar les seues creacions i compartir els seus procediments de treball amb el pblic.

El termini d'inscripci d'activitats per a artesans i institucions pbliques i privades ja est obert en la web www.diasdelaartesania.es, on s'anir actualitzant progressivament el programa d'activitats proposades.

L'objectiu d'aquestes jornades s acostar al pblic els secrets del treball de lutiers, joiers, ceramistes, randers, ferrers, teixidors i tot tipus d'oficis artesans, per a difondre la seua enorme riquesa i singularitat. A Europa se celebra en 19 pasos: Alemanya, ustria, Blgica, Bulgria, Crocia, Frana, Grcia, Hongria, Irlanda, Itlia, Letnia, Litunia, Pasos Baixos, Polnia, Portugal, Regne Unit, Romania i Sussa.

En l'anterior edici a Espanya es van dur a terme un total de 326 activitats de diferent tipus, com ara jornades de portes obertes (tallers artesans, associacions, espais de treball, etc.), demostracions d'oficis, tallers prctics per a xiquets i adults, exposicions, jornades, aix com activitats de comunicaci del sector.

La iniciativa la promou l'Escola d'Organitzaci Industrial (EOI), fundaci pblica i primera escola de negocis d'Espanya, i la seua rea de promoci de l'artesania, Fundesarte al costat d'Oficio y Arte, Organitzaci dels Artesans d'Espanya.

Lletres rescatades de rtols publicitaris adquireixen una segona vida solidria

30.01.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Qu succeeix amb les lletres dels rtols publicitaris quan compleixen la seua fi? Una iniciativa privada ha volgut que aquestes peces publicitries tinguen una segona oportunitat, alhora que contribueixen a l'economia circular i es converteixen en art amb una fi solidria. Aix naix l'exposici Lletres rescatades per a escriure la sostenibilitat que el divendres 31 de gener a les 19 hores veur la llum en Centre Matilde Salvador d'Aldaia.

Lletres rescatades..., s el treball de recuperaci i conversi en art de centenars de peces tipogrfiques realitzat per Sergio Paredes i Teresa Calvo, responsables de l'exposici i propietaris de Rotulosvalencia.com. Lletres corpries de restaurants, hotels i desenes d'empreses que van complir el seu objectiu i que tenien un final als parcs de gesti de residus. Un final dur desprs d'anys de lluentor i admiraci que grcies a aquesta exposici ser evitat per a acabar convertint-se en peces de colleccionistes i en obres d'art.

Amb un clar missatge, la sostenibilitat i el reciclatge, desenes d'obres d'art, totes elles a la venda estaran exposades del 31 de gener al 18 de febrer al Centre Matilde Salvador d'Aldaia. La recaptaci per la venda d'aquestes obres, que oscillaran entre els 80 i 100 euros per composici i de 3 a 20 euros per lletra solta, anir integra a l'associaci Kabem Tots.

Ajudes Artesania 2020

08.01.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resoluci de 17 de desembre de 2019, de la directora general de Comer, Artesania i Consum, per la qual sefectua la convocatria anticipada per a lexercici 2020 de les ajudes en matria de comer, consum i artesania.

El termini per a la presentaci de sollicituds ser des del dia 10 de gener fins al dia 31 de gener de 2020, tots dos inclusivament.


Informaci procediment Ajudes AVALEM ARTESANIA a pimes per a l'exercici 2020.

Informaci procediment Ajudes a les entitats intermdies en matria d'associacionisme artes.

Informaci procediment Ajudes a entitats locals. Espais expositius permanents d'artesania.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat