_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Participaci III Espai Indumentria Valenciana

14.10.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Amb la finalitat de promocionar l'artesania de la Comunitat Valenciana vinculada a les falles i altres festes populars, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana disposar d'un espai fsic en el III Espai Indumentria Valenciana, que se celebrar en el marc de FESTA I BODA 2020 a Fira Valncia, els dies 13 al 15 de novembre de 2020.

Les empreses en possessi del Document de Qualificaci Artesana, i la producci de les quals estiga relacionada o vinculada amb el mn de les falles o altres festes populars, que aix ho desitgen, podran disposar d'un espai en l'estand del Centre d'Artesania de la CV, que es distribuir en funci del nombre d'empreses participants.

Les empreses, artesanes o artesans interessats poden manifestar la seua voluntat de participaci, abans del prxim dia 4 de novembre, mitjanant correu electrnic a l'adrea: info@centroartesaniacv.com, incloent en l'assumpte Participaci III Espai Indumentria Valenciana.Documents adjunts:

Dossier

Crida a projecte "Exposici Premis Artesania Comunitat Valenciana 2020"

07.10.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, amb el suport de l'Associaci de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, organitza una convocatria a dissenyadors/disenyadores professionals per a l'encrrec de treball relacionat amb l'exposici dels Premis Artesania Comunitat Valenciana 2020.

Per a aix llana una crida a projecte que permetr la selecci del professional que realitzar aquest encrrec, i comptar per al seu desenvolupament amb un pressupost de 10.000 euros (+IVA).

Les persones interessades a participar hauran d'escriure un correu electrnic a: convocatoria@centroartesaniacv.com (inscripci gratuta) en el qual s'incloguen els documents assenyalats en les bases adjuntes.

Termini lmit d'enviament de candidatures: 15 d'octubre de 2020, a les 14h.Documents adjunts:

Bases

Acta Jurat

5a Edici del Congrs GO GLOBAL. Edici virtual

07.10.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Les Cambres de Comer de la Comunitat Valenciana, IVACE Internacional i ICEX Espanya Exportaci i Inversions, s'uneixen de nou per a oferir una edici virtual de l'esdeveniment de referncia en internacionalitzaci de la Comunitat Valenciana, centrat en aquesta edici en tres matries: intelligncia competitiva, sostenibilitat i digitalitzaci.

Tres frums (29 d'octubre, 5 de novembre i 17 de novembre) en els quals es posar a la disposici dels inscrits tertlies, taules redones, plenries, reunions b2b, sales virtuals amb empreses importadores, entrevistes amb personal expert, entre altres experincies en lnia.

Ms informaci i inscripci gratuta

Segell Comer de Confiana

28.09.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Dirigit a establiments comercials i de servicis, el segell Comer de Confiana acredita que l'establiment comercial ha elaborat, amb els ajustos exigits pel seu sector d'activitat, un protocol i una guia de bones prctiques de conformitat amb el Protocol i Guia de Bones Prctiques dirigides a l'Activitat Comercial en Establiments Fsics i no Sedentaris publicat per la Secretaria d'Estat de Comer del Ministeri d'Indstria, Comer i Turisme.
Ms informaci i procediment de sollicitud

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat