_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

ARTESANIA MARKET BENICSSIM 2022

20.07.2022 Llegir Ms
Foto de la Noticia

L'Associaci Provincial d'Artesans de Castell APAC organitza el ARTESANIA MARKET BENICSSIM 2022. Situat en l'incomparable marc dels cellers Carmelitano de la localitat, tindr lloc del 10 al 15 d'agost, en horari de 18.00h a 24.00h.

D'entrada gratuta per a tot el pblic interessat, es comptar amb la participaci d'artesans de Castell, Valncia i Alacant, aix com d'Arag, que oferiran una mplia varietat de productes artesans, alimentaci artesana, i es disposar tamb d'una zona de restauraci.

Aix mateix, durant els sis dies de celebraci de l'esdeveniment, i en collaboraci amb el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, es podr gaudir de tallers demostratius en directe realitzats pels expositors sobre una mplia varietat d'oficis.

Presentaci del II Congrs d'Artesania Contempornia. 13 de juliol. 12h

13.07.2022 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Dimecres 13 de juliol tindr lloc al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana la presentaci del II Congrs d'Artesania Contempornia, que se celebrar del 13 al 15 de setembre a l'EASD de Valncia.

Organitzat per Fundesarte-EOI, i emmarcat en les activitats de World Design Capital Valencia 2022, aquesta segona edici se centrar en l'anlisi d'experincies collaboratives en l'mbit del disseny, el mrqueting i la formaci experimental.

Ms informaci

Ajudes sectors artesans Ajuntament d'Alacant

05.07.2022 Llegir Ms
Foto de la Noticia

L'Ajuntament d'Alacant ha convocat el pla d'ajudes al sector de la Indumentria Festera i Oficis de la ciutat, dotat amb 205.000 euros de la Diputaci, mitjanant el qual els professionals i les empreses dedicats a aquest efecte podran aconseguir fins a 5.000 euros de subvenci sempre que hagen registrat una facturaci entre l'1 de juliol de 2021 i el 31 de maig de 2022 igual o inferior a la mitjana mensual facturada en els mateixos mesos de l'any 2019 al 2020.

La convocatria d'aquestes ajudes s'ha publicat en el Butllet Oficial de la Provncia. Els interessats disposen d'un termini de 10 dies hbils per a la presentaci de sollicituds a partir de de el dimarts 9 de juliol.

Ms informaci

Bags, Shoes and Objects Design: Mster en Artesania Contempornia

05.07.2022 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Si ests en possessi del Document de Qualificaci Artesana pots aprofitar del 10% de descompte que ofereix Barreira Art + Disseny per a estudiar el Bags, Shoes and Objects Design _ Mster en Artesania Contempornia, un mster que compta amb un gran reconeixement en l'mbit nacional.
<*br> Aquest Mster est enfocat als processos artesanals i industrials per a la creaci de calat, bosses i objectes en pell o altres materials, comptant amb la participaci de professionals de primer nivell, i inclou experincies formatives nacionals i internacionals durant el seu desenvolupament.

Per a rebre ms informaci sobre el mster pots contactar amb Barreira A+D a travs del correu barreira@barreira.edu.es o en el telfon 961130354.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat