_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Premis Nacionals d'Artesania 2024

19.06.2024 Llegir Ms
Foto de la Noticia

El Ministeri d'Indstria i Turisme, a travs de l'Escola d'Organitzaci Industrial (EOI) i la seua rea de promoci de l'artesania, Fundesarte, ha convocat la XVII edici dels Premis Nacionals d'Artesania, amb la finalitat de donar reconeixement institucional a les actuacions ms destacades en el camp de l'artesania contempornia.

Esta convocatria cerca impulsar el desenvolupament i la competitivitat de les petites i mitjanes empreses artesanes i incentivar en elles la innovaci, el disseny i la seua capacitat d'adaptaci al mercat.

El termini de presentaci de candidatures finalitza el prxim 4 de juliol.

Ms informaci

Convivncies Cermiques 2024

06.06.2024 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Del 26 al 30 de juny tindr lloc les VIII Convivncies Cermiques al Museu del Taulell Manolo Safont d'Onda.

Es tracta d'un referent entorn del muralisme cermic i la cermica d'aplicaci arquitectnica, amb diferents activitats: ponncies, pechakuchas, workshops, coccions cermiques especials on fire , eixides culturals i principalment la creaci d'un mural collectiu de cermica de grans dimensions entre tots els participants i que enguany ser dirigit per l'egipci Ossama Mahmoud Emam com a artista convidat.

Ms informaci i inscripcions

Cermica Oberta Manises - 8 juny

06.06.2024 Llegir Ms
Foto de la Noticia

El prxim 8 de juny tindr lloc lactivitat Cermica Oberta a la ciutat de Manises, una jornada on la cermica i els ceramistes seran els autntics protagonistes.

Esta activitat t per objectiu mostrar la nostra cermica i posar en valor els ceramistes i els tallers cermics de la localitat que desenvolupen la seua activitat de manera artesanal. Durant esta jornada ldica, que es far de 10 a 14 h i de 17 a 20 h, el pblic podr visitar diferents tallers, fbriques de cermica i la seu de lAssociaci Valenciana de Cermica AVEC-Gremi, on es faran demostracions amb diferents tcniques cermiques.

Els mateixos artesans i artesanes manisers sencarregaran de mostrar a la poblaci local i als visitants les tcniques i les habilitats que mantenen viva la nostra tradici cermica.Documents adjunts:

Programa castell

Programa valenci

I Congrs Internacional L'Art del Brodat. Mrcia, 27-30 novembre 2024

10.05.2024 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Este congrs naix amb l'objectiu de crear un espai per a exposar i discutir resultats dels estudis ms recents sobre la histria del brodat en la seua dimensi ms mplia, sense prioritzar mbits culturals, artstics o cronolgics concrets, sin abastant tots els aspectes que comporta un art tan antic com el del brodat.

Organitzat per l'Ajuntament de Lorca i el Grup d'Investigaci Arts Sumpturies del Departament d'Histria de l'Art de la Universitat de Mrcia, el congrs se celebrar entre el 27 i el 30 de novembre de 2024 a Lorca (Regi de Mrcia).

Ms informaci

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPoltica de privacitat SII-GVA