_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Exposici i tallers Arteval DEA. Del 3 al 7 d'abril.

28.03.2024 Llegir Ms
Foto de la Noticia

L'Associaci dArtesans Valencians, ARTEVAL, se suma al programa dels Dies Europeus de l'Artesania realitzant, en collaboraci amb el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, una exposici dels seus productes artesans, demostracions en directe i tallers participatius de carcter gratut.

Les activitats tindran lloc des del dia 3 al 7 d'abril al Palau de les Comunicacions de Valncia, antic edifici de Correus, edifici emblemtic i de gran valor patrimonial i cultural situat a la Plaa de l'Ajuntament de la ciutat.Documents adjunts:

Programa tallers

Hola Cermica! 2024. 6 i 7 d'abril

22.03.2024 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Hola Cermica! s una activitat de dinamitzaci de la cermica organitzada per l'Associaci Espanyola de Ciutats de la Cermica (AeCC) per a difondre la cermica a un pblic ampli de tot el pas a travs d'accions presencials, en lnia i a travs dels mitjans de comunicaci.

Se celebra en concurrncia amb els Dies Europeus de l'Artesania, en esta edici sota el lema "Dits xicotets, mans expertes", un missatge perqu tots els organitzadors d'activitats les orienten especialment als xiquets i al pblic ms jove.

Ms informaci i frmules de participaci en www.holaceramica.es

Programa de formaci per a empreses artesanals de tota Europa

21.03.2024 Llegir Ms
Foto de la Noticia

World Crafts Council Europe (WCCE) presenta el programa MAKE:GROW:FLOURISH, un curs integral de capacitaci empresarial que comprn les necessitats i desafiaments especfics que enfronten les empreses artesanals que busquen expandir-se i prosperar dins d'un mercat competitiu. El programa ha estat dissenyat per Caroline Jackman, fundadora de Creative Business Growth.

Este programa est dirigit a creadors, dissenyadors o empreses artesanals amb seu a Europa que sn relativament noves en el negoci (entre 1 i 4 anys) i que poden parlar i entendre angls. Han de produir les seues prpies obres i haver adquirit una mica d'experincia en la venda del seu treball. El termini de presentaci de sollicituds finalitza l'1 d'abril.

No hi ha cap cost per participar en el curs; no obstant aix, s'espera que les persones seleccionades es comprometen a assistir i completar tots els elements de la capacitaci, inclosa la creaci d'un pla de negocis.

Ms informaci i inscripcions

Ajudes Artesania 2024

10.01.2024 Llegir Ms
Foto de la Noticia

La Conselleria d'Innovaci, Indstria, Comer i Turisme ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resoluci de 28 de desembre de 2023, de la directora general de Comer, Artesania i Consum, per la qual s'efectua la convocatria anticipada per a l'exercici 2024 de les ajudes en matria de comer, consum i artesania.

El termini per a la presentaci de sollicituds ser ser des del dia 15 de gener fins al dia 9 de febrer de 2024, tots dos inclosos.


Informaci procediment Ajudes Foment Artesania pymes per a l'exercici 2024.

Ajudes a persones i pymes artesanes per a donar suport a la modernitzaci i la millora de l'equipament per a l'exercici i desenvolupament dels oficis artesans, per a l'exercici 2024 (CMIART). Artesania

Informaci procediment Ajudes a les entitats intermdies en matria d'associacionisme artes.

Informaci procediment Ajudes a entitats locals. Espais expositius permanents d'artesania.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat