_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Notcies

01.06.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

#MostraProavaEnCasa. Del 16 al 20 d'abril de 2020

16.04.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Enguany, del 16 al 20 d'abril, la Mostra Proava es torna interactiva i es converteix en #MostraProavaEnCasa. Un homenatge a la tradicional fira que cada any se celebra al Jard del Tria de Valncia, reunida en aquesta ocasi a travs de la web de proava.

Aparador virtual de la Comunitat Valenciana

15.04.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comer i Treball ha posat en marxa aquest programa de suport per a impulsar les vendes del comer de proximitat durant la crisi de la COVID-19, en coordinaci amb la Xarxa d'Agncies per al foment de la Innovaci Comercial (Xarxa Afic), i que ha incorporat ja els primers set municipis.

A travs de la recopilaci de dades, es pretn oferir a la ciutadania informaci sobre la relaci de botigues obertes, el model de compra, si s per telfon o per Internet, les caracterstiques del servei oferit, aix com si hi ha disponibilitat d'enviament a domicili o de recollida a la botiga, horaris, dades de contacte, promocions, etc.

Tota aquesta informaci es reflecteix en el denominat 'Aparador Virtual de la Comunitat Valenciana' (consultar ac), on els comeros estan classificats per activitat comercial i apareixen en la secci 'Comeros amb servei especial durant la crisi del COVID-19'. Tamb els ajuntaments estan publicant tota aquesta informaci en els seus respectius directoris comercials municipals.
Durant els prxims dies, est previst que s'incorporen ms municipis.

Decret 44/2020, de 3 dabril, del Consell, daprovaci de les bases reguladores de concessi directa dajudes urgents a persones treballadores en rgim dautnom afectades per la Covid-19.

06.04.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia Foto de la Noticia

L'objecte d'aquest decret s aprovar les bases que regulen la concessi d'ajudes a les persones treballadores autnomes de la Comunitat Valenciana, inclosos els socis de cooperatives de treball associat, per a compensar la disminuci d'ingressos derivada de la declaraci de l'estat d'alarma.

El termini per a la presentaci de sollicituds s'iniciar a les 09.00 hores del dia 8 d'abril de 2020 i finalitzar a les 09.00 hores del dia 4 de maig de 2020. La sollicitud es presentar de manera telemtica en la seu electrnica de la Generalitat Valenciana (https://sede.gva.es), a travs del procediment habilitat a aquest efecte i denominat EAUCOV 2020 Ajuda extraordinria a persones treballadores autnomes Covid-19.

En la pgina web de LABORA (http://www.labora.gva.es/es/ciutadania/busque-ajudes-subvencions/ajudes-foment-de-l-ocupacio) estar disponible la informaci i documentaci de la convocatria i s'habilitar l'accs a la seu electrnica per a formular la sollicitud.

El criteri per a la concessi de la subvenci, fins a esgotar el crdit disponible, ser el del moment de la presentaci de la sollicitud. A aquest efecte, no es considerar presentada una sollicitud fins que s'aporte tota la documentaci requerida.

Ms informaciDocuments adjunts:

Preguntes freqents

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat