_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Exposici "ngels i Dimonis"

24.07.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia Foto de la Noticia

El dilluns 27 de juliol l'artes Bernat Roman inaugura a La Goleta, platja de Tavernes de la Valldigna, l'exposici "ngels i Dimonis", una mostra de les seues escultures realitzades amb arena de platja, creades per mitj d'un procs nic que permet que aquestes no es vegen afectades per les inclemncies de l'oratge.

L'exposici romandr oberta al pblic fins al 2 d'agost.

Premi Nacional de Cermica Ciutat de Castell

24.07.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

L'Associaci Espanyola de Tcnics Cermics i l'Ajuntament de Castell de la Plana, amb la collaboraci de la Diputaci Provincial de Castell i la Fira Cevisama, convoquen un any ms aquest Premi, amb el propsit de reivindicar les qualitats artstiques de la cermica, i amb la promoci al seu torn dels artistes, tant nacionals com estrangers, que residisquen a Espanya.

S'estableix un nic premi, atorgat per l'Excm. Ajuntament de Castell de la Plana, amb una dotaci de 4.000.

El termini de presentaci de sollicituds finalitzar el 15 de setembre de 2020.
Ms informaci i inscripcions

Convocats els Premis Nacionals d'Artesania 2020

10.07.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

El Ministeri d'Indstria, Comer i Turisme, a travs de l'Escola d'Organitzaci Industrial (EOI) i la seua rea de promoci de l'artesania, Fundesarte, ha convocat la XIII edici dels Premis Nacionals d'Artesania, amb la finalitat de donar reconeixement institucional a les actuacions ms destacades en el camp de l'artesania contempornia.

Amb aquesta convocatria, el Ministeri busca impulsar el desenvolupament i la competitivitat de les petites i mitjanes empreses artesanes i incentivar-ne la innovaci, el disseny i la seua capacitat d'adaptaci al mercat.

El termini per a presentar les candidatures finalitza el prxim 2 d'agost i cal realitzar-lo a travs de la web dels premis www.premiosnacionalesdeartesania.com


DECRET 66/2020, de 5 de juny, del Consell, d'aprovaci de les bases reguladores per a la concessi directa d'ajudes urgents en matria de comer i artesania com a conseqncia de la Covid-19.

08.06.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

L'objecte d'aquest decret s aprovar les bases que regulen la concessi directa d'ajudes a les pimes i micropimes que exerceixen activitat comercial i artesana, per a les despeses ocasionades per la crisi de la Covid-19, aix com les inversions que s'hagen de realitzar en equipament per a l'establiment comercial i per a la venda en mercats de venda no sedentria.

El termini per a la presentaci de sollicituds s'iniciar a les 9.00 hores del dia 15 de juny de 2020, fins a les 12.00 hores del 31 de juliol de 2020.

El criteri per a la concessi de la subvenci, fins a esgotar el crdit disponible, ser el del moment de la presentaci de la sollicitud. A aquest efecte, no es considerar presentada la sollicitud fins que se n'aporte tota la documentaci requerida.

Accs al Decret 66/2020

Preguntes freqents

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat